Kvalitativa och flexibla städlösningar med fokus på
kvalitet och miljön


Kampanj

För er som nya kunder till oss har vi nu en kampanj där vi ger er en kostnadsgaranti.

Oavsett vad ni betalat till det senaste städbolaget ni anlitat, så garanterar vi minst en kostnadsreducering på 5%.

Det vill säga, var kostnaden på er senaste faktura exempelvis 10 000 kr, garanterar vi att ni inte betalar mer än 9500:- för samma städning och att ni även är en del av vår miljöpolicy där vi endast använder oss av astma- och miljövänliga kemikalier.

(Klicka här för att läsa mer om detta) Självklart är ni även med i vårt ‘Planera-träd-program’, vilket bidrar till att minst 10 träd planteras i regnskogen (räknat på 10 000:-) som i sin tur gör att ni är ännu mer engagerade i att skapa en grönare värld.

Var med och påverka ni också!
(Klicka här för att läsa mer om detta)
Dessa 5% ökar successivt upp till 10% beroende på städyta.


Garanti &
ansvar

Vi innehar F-skattsedel samt har ansvarsförsäkring och ger kvalitetsgaranti på samtliga av våra tjänster. Garantin innebär att vi åtgärdar det ni mot förmodan inte är nöjda med.

Tryggt &
säkert

Vi är försäkrade i IF försäkringar och ersätter självklart om någon skada skulle uppstå i städobjektet i samband med städningen.

Nöjd- kundgaranti

All vår städning utförs av professionella städare med flera års yrkes vana. Vi använder självklart astma- och allergivänliga kemikalier vid städningen för att värna om såväl miljön som er personal.

Personlig Service

Vi har som policy att göra så kallade ‘stickprov’ på våra städobjekt så att vi alltid kan garantera att vår städning håller högsta nivån.


För er som kunder till oss har vi ett ‘Plantera-träd-program’