Vill du ha tid över till annat och spendera tid på roligare saker än städning?

Boka flyttstädning & Visningsstäd redan idag

Offertförfrågan!

Miljö och Kvalité

Kvalitativa och flexibla städlösningar med fokus på kvalitet och miljön. Vi är medlemmar i Almega Serviceentreprenörerna och Svenskt Näringsliv, och vi värnar om god service och trygghet för våra kunder. Vi har erfaren och ansvarsfull personal och strävar efter att alltid använda miljömärkta produkter.

Läs mer om vårt 'Plantera träd program"

För er som kunder till oss har vi ett ‘Plantera-träd-program’ där vi planterar träd i ert företags namn för att ta ännu ett steg i en miljövänligare riktning. För var 10:e städtimme ert företag beställer av oss, så ser vi till att 2 stycken träd planteras i regnskogen. Detta för att vi tillsammans ska kunna bidra till att förbättra vår jords miljö.
Det vill säga: Beställer man 10 städtimmar av oss planterar ni 2 träd i regnskogen, beställer man 20 städtimmar av oss planterar ni 4 träd i regnskogen och så vidare.

Image

Miljö städning?

Vi arbetar aktivt för att värna om miljön. Att miljöstäda betyder att vi använder städmetoder och rengöringsprodukter som är skonsamma mot miljön. Vi använder miljömärkta rengöringsmedel till i stort sett alla områden. Städning med t. ex. microfiberprodukter gör att vi kan städa med endast vatten.

Vår personal

Vi vill att våra anställda skall ha en bra arbetsmiljö vilket innebär: Ergonomiska städmetoder, avtalsenlig lön, försäkringar, avtalspension, sjukersättning och semesterlön. (En självklarhet i de flesta branscher men tyvärr brister många städbolag i detta.

Miljöpolicy

Vi grundar vårt miljöarbete på gällande lagar samt har ambitionen att gå utöver dessa då alternativa metoder eller ämnen finns tillgängliga som är skonsammare mot miljön.

För er som kunder till oss har vi även ett 'Plantera-träd-program' där vi planterar träd i ert företags namn för att ta ännu ett steg i en miljövänligare riktning.

Service

Vi strävar efter att...

  • minimera eller minska användningen av ändliga naturresurser
  •  minimera eller minska skadliga ämnen för miljön.
  • använda miljömärkta och miljödeklarerade produkter.
  • använda städmetoder som ej kräver rengöringsmedel där så är möjligt

Kvalitativa och flexibla städlösningar med fokus på kvalitet och miljön