Kvalitativa och flexibla städlösningar med fokus på
kvalitet och miljön


Plantera-träd-program

För er som kunder till oss har vi ett ‘Plantera-träd-program’ där vi planterar träd i ert företags namn för att ta ännu ett steg i en miljövänligare riktning.

För var 10:e städtimme ert företag beställer av oss, så ser vi till att 2 stycken träd planteras i regnskogen. Detta för att vi tillsammans ska kunna bidra till att förbättra vår jords miljö.
Det vill säga: Beställer man 10 städtimmar av oss planterar ni 2 träd i regnskogen, beställer man 20 städtimmar av oss planterar ni 4 träd i regskogen och så vidare.


There Are
0
Options

Garanti &
ansvar

Vi innehar F-skattsedel samt har ansvarsförsäkring och ger kvalitetsgaranti på samtliga av våra tjänster. Garantin innebär att vi åtgärdar det ni mot förmodan inte är nöjda med.

Tryggt &
säkert

Vi är försäkrade i IF försäkringar och ersätter självklart om någon skada skulle uppstå i städobjektet i samband med städningen.

Nöjd- kundgaranti

All vår städning utförs av professionella städare med flera års yrkes vana. Vi använder självklart astma- och allergivänliga kemikalier vid städningen för att värna om såväl miljön som er personal.

Personlig Service

Vi har som policy att göra så kallade ‘stickprov’ på våra städobjekt så att vi alltid kan garantera att vår städning håller högsta nivån.


För er som kunder till oss har vi ett ‘Plantera-träd-program’